Det ved jeg, for alle mine forløb evalueres.

På en skala fra 1-5, hvor 5 er bedst, ligger jeg på 4,93 for de seneste godt 450 deltagere, jeg har undervist i personlig effektivitet. Se her:

EVALUERING AF PERSONLIG EFFEKTIVITET
PÅ EN SKALA FRA 1-5 (5,0 ER DET HØJESTE)

SpørgsmålAntal SvarHelt enigDelvist enig
Jeg er tilfreds ned kursusoplevelsen4554.965.00
Jeg synes tilrettelæggelsen af undervisningen var god4554.884.92
Jeg vil gå i gang med at arbejde med de nye værktøjer og metoder4554.924,96
Jeg vil anbefale kurset til en ven eller kollega4554.965.00
Jeg synes underviserens evne til at formidle værktøjerne og metoderne var gode4554.965.00
Kurset levede op til mine forventninger4554.924.96
Total4554.934.97

På kundelisten er blandt andet

Ålboirg kommune anbefaler Michael Thygesen fra Work Efficiently

Ålboirg kommune anbefaler Michael Thygesen fra Work Efficiently

Kombinationen af Michaels systemer med min egen indsats har gjort, at jeg nu har styr på primært mine opgaver men også mails og kalender. Dels har jeg fået overblikket og får jeg løst flere opgaver, men nu ved jeg også, hvilke jeg ikke løser. Begge dele giver mig mere ro. Derudover har vi også fået meget mere styr på afdelingens tværgående projekter.”

Anders Melamies,
Driftschef,
Lyngby-Taarbæk Kommune

Kurset i personlig effektivitet er en fast del af Erhvervsministeriets fælles kursuskatalog. Vi får rigtig fine tilbagemeldinger fra kursets deltagere. Bla. skrev en medarbejder: ‘Kurset har fx vist mig, hvordan jeg kan få sat mine opgaver og tid i system. Det har været en stor hjælp i min dagligdag og har skabt ro i mit hoved. Vi har alle i min afdeling deltaget i kurset.’”

Jytte Lind,
HR konsulent,
Erhvervsministeriet

”Vi har benyttet Michael Thygesen i mange år til undervisning i Outlook/Personlig effektivitet. Michael er en dygtig underviser der skaber resultater og stor værdi for deltagerne. Der ud over er Michael meget fleksibel og let at samarbejde med. Jeg giver Michael min varmeste anbefaling.”

Ålboirg kommune anbefaler Michael Thygesen fra Work EfficientlyMaria Flindt,
HR udviklingskonsulent,
Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg kommune

”Jeg har mange bolde i luften og det samme har mine medarbejdere. Michael’s kursus har for mig personligt bidraget til et bedre overblik og prioritering af den nødvendige tid til mine konkrete ledelsesmæssige opgaver. Jeg har selv brugt Michael i mit eget ledelsesteam og blandt en række af mine medarbejdere, som sidder med forskellige udviklingsopgaver. Der har været stor tilfredshed med værktøjerne.”

Sidsel Kjær Scheibel,
Direktør for Marked & Digital Udvikling,
CA Karrierepartner og A-kasse

”Michael Thygesen har gennem flere omgange lavet kurser for vores medarbejdere hos BNP Paribas Factor. Som Nordisk HR Manager er det meget væsentligt for mig, at være sikker på at medarbejderne har de rette værktøjer og bruger dem optimalt, samt at de har overblikket og ikke bliver stressede af en kaotisk indbakke. At Outlook kan give så godt et overblik samt gøre at indbakken altid er nede på et fornuftigt niveau har virkeligt været overraskende på den positive måde. Michaels tilgang til undervisningen, hvor kombinationen af teori og fælles undervisning kombineret med 1 til 1 rådgivning ved egen skærm er en pædagogisk genistreg. Michael er både professionel og kontant/direkte så der kommer både en god læring og ligeledes efterfølgende opfølgning.

Som sidste add-on har jeg selv personligt haft et opfølgende online kursus med Michael som også var en god oplevelse. Jeg medgiver gerne Michael Thygesen de bedste anbefalinger.”

Anne Rohde,
HR Manager,
ARVAL BNP PARIBAS GROUP

”Vi har anvendt Michael Thygesen til at undervise vores medarbejdere i personlig effektivitet siden 2017. Vi har altid fået rigtig gode evalueringer af disse forløb og er meget tilfredse med samarbejdet og de resultater Michael har skabt”.

Jeg giver derfor Michael mine bedste anbefalinger”.

Dorthe Ulriksen,
Senior HR partner,
ansvarlig for Bravida skolen, Danmark

”I Furesø Borgerservice og KontaktCenter har vi haft stor gavn af Michael og hans fantastiske tilgang til, at få styr på tingene, og blive mere effektive. Det har givet en fælles forståelse for, hvor vigtig det er at have struktur og tid til planlægning. Specielt som leder er det en helt ny ting, at tage hjem med en indbakke der er tom, og det er ikke fordi jeg har fået færre opgaver, det er blot fordi jeg arbejder mere effektivt nu.”

Marianne Riis Søborg,
Leder af Borgerservice og KontaktCenter,
Furesø kommune

Vi har igennem flere år haft glæden af Michaels kurser. Altid godt samarbejde og med stor værdi for vores medarbejdere. Selv gennem coronakrisen har Michael formået at holde det høje kvalitetsniveau.”

Nina Toft,
Læringskonsulent HR Udvikling,
HOFOR

”I Stryhns Gruppen har vi med stor tilfredshed haft Michael ude og undervise vores medarbejdere og ledere i personlig effektivitet. Vi oplever meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne efter de har været på kurset, hvor de har fået større forståelse for Outlook og konkrete værktøjer til at kunne arbejde med effektivt.

Jeg giver Michael min varmeste anbefaling.”

Cecilia Lodberg Christiansen,
HR-konsulent,
Stryhns Gruppen

”Dansk Retursystem har gennem flere år sendt ledere og medarbejdere på kursus i personlig effektivitet, med stor succes.

Medarbejderne som kommer fra kursus, fortælle om de gode værktøjer de har fået med sig, så der er mindre stress i deres hverdag, og mere overskud.

Via gode historier fra dem som har været på kursus, er der hele tiden venteliste til det næste kursus, det må kaldes en ganske pæn succes.

Vi anbefaler varmt Michael, som er en meget inspirerende og dygtig underviser.”

Helle Psilander,
HR Direktør,
Dansk Retursystem

”Vi har de sidste år benyttet Michael Thygesen som kursusleverandør af in-house personlige effektivitetskurser.

Michael har altid leveret varen. Han er en dygtig og kompetent og struktureret underviser, som med stor tålmodighed, smil og fleksibilitet har hjulpet vores medarbejdere med bedre at kunne planlægge deres tid og til at arbejde mere effektivt. Altid som aftalt og altid med positive evalueringer fra kursisterne. Jeg kan kun give Michael mine bedste anbefalinger.”

Vibeke Møller,
Learning Specialist,
Beumer Group A/S.

”Som skoleleder har du mange bolde i luften og mange samarbejdspartnere, som du er i kontakt med i løbet af en arbejdsuge. Det kræver overblik, struktur og gode systemer at være ordentlig klar og tilstede ved alle de møder du indgår i.

For mig blev samarbejdet med Michael en stor omvæltning i mit arbejdsliv.

Jeg havde ikke tidligere været bevidst om, hvor mange forskellige systemer jeg anvendte for at holde styr på opgaver og aftaler i mit arbejdsliv. Michael lærte mig at bruge Outlook på en helt anden måde end jeg tidligere havde gjort.

Han hjalp mig med at sætte systemerne op, ensrette mine arbejdsgange og med at finde en struktur, der hver dag giver mig et overblik over de opgaver, der skal løses. Jeg oplever at være på forkant og klar til det, der kommer.

Michael er en yderst nærværende, opmærksom og vidende sparringspartner og vi har derfor også brugt ham til at hjælpe skolens øvrige ledelse og administration med at få lært at anvende Outlook på en måde, der generer overskud og mere tid i løbet af en arbejdsuge.

Jeg vil anbefale alle der bruger Outlook som primært arbejdsredskab, at lave et samarbejde med Michael!”

Maria Bælum Mauria,
Skoleleder på Kalvebod Fælled Skole,
Københavns Kommune