Work Efficiently ejes og drives af mig, Michael Thygesen.

Jeg etablerede virksomheden midt i min karriere, og derfor bygger den på mange års erfaring fra topledelsen i store, anerkendte firmaer, kombineret med min specialviden om mødeledelse og effektivisering gennem Outlooks værktøjer.

Min erfaring først:

På baggrund af en HD fra CBS har jeg bestredet såvel leder- som direktørstillinger i virksomheder som Hartmanns A/S, Eniro A/S, Telenor A/S, debitel, Lån & Spar Bank og BRFkredit A/S.

Med min forståelse for tal, salg og effektivitet var det klart min fordel, at en del af min løn blev udbetalt som performancebonus. Blandt de resultater, jeg er mest stolt af, kan nævnes:

  • Opbygget egen virksomhed med en solid kundebase og undervist ca. 5.000 mennesker.
  • Godt 50 % flere kunder på 2 år som salgsdirektør hos Hartmanns A/S.
  • 30 mio. kroner mere på bundlinjen efter 1 år som divisionsdirektør hos Eniro A/S.
  • Stigning i salgsraten fra 5 % til 40 %, da jeg opbyggede en inbound salgsafdeling som kundeservicedirektør hos Telenor A/S. Samme sted faldt klagerne til 20 %.

Herudover har jeg halveret sygefraværet hos både Telenor A/S og debitel.

Siden 2013 har jeg undervist mange tusinde medarbejdere og ledere i Personlig Effektivitet i mange forskellige virksomheder både i ind- og udland. Mine deltageres evalueringer er super gode.

Når du gennemgår et forløb hos mig, vil du opleve, at din personlige effektivitet er forøget betydeligt.

Ved hjælp af enkle og nemt implementerbare metoder, ændrer jeg dine arbejdsvaner, så du får mere tid og overskud i din hektiske og travle hverdag. Fokus er at disse værktøjer bliver implementeret i din hverdag og skaber værdi for dig.

Jeg går ikke med stopur, og er altid tilgængelig for de der har deltaget på mine hold, hvis der er spørgsmål eller du skal have hjælp til opsætningen i Outlook.

Du kan se mit fulde CV på LinkedIn.

Work Efficientlys 5 fokuspunkter er

5 produkter, der er nemme at overskue. Og overskuelighed er et af de vigtige parametre for effektivitet og resultater. 

På kundelisten er blandt andet Københavns Kommune, HOFOR A/S, Beumer Group A/S, Carnegie Investment Bank, Bravida A/S, CA A-kasse, Dansk retur System og Stryhns Gruppen.

Vil du med på listen – og arbejde mere effektivt, så send en mail.