Kursus Personlig effektivitet

Kurset i personlig effektivitet er for dig, der vil arbejde effektivt og kan genkende det her:

  • Dine opgaver og projekter er registreret flere steder: Excell-ark, online programmer, fysiske to-do- lister, mødenotebogen, gule sedler, one-note på mails eller i hovedet, og på en god dag tror du, at du kan overskue det hele.
  • Du undrer dig over, hvorfor du skal ind over dine opgaver så mange gange, og hvorfor de tager så lang tid.
  • Du sætter måske flag ved de vigtigste mails eller markerer dem som ulæst for at huske dem senere.
  • Selv om du prøver at holde styr på både mails og opgaver, smutter det nogle gange. Ofte med det resultat, at du møder knap så velforberedt frem til møderne, som du gerne vil, eller at du glemmer opgaver.

Er det din arbejdsdag, jeg lige har beskrevet?

Så kan du sikkert også spare flere timer om ugen, hvis du deltager i effektivitetskurset, som allerede har sparet mange tidligere deltagere for meget spildtid dagligt.

Ja, det lyder vildt. Men hver gang du lader dig forstyrre, tager det 5-7 minutter at komme tilbage til din opgave igen. Så hvis du bliver afbrudt bare 10 gange dagligt, har du spildt en hel time. Hver dag. Det bliver til meget, dyr arbejdstid, som ikke resulterer i nogen resultater.

Udover forstyrrelser er dårlig planlægning tit den primære grund til, at ambitiøse mennesker ikke arbejder så effektivt, som de kunne. Det behøver ikke være sådan. Med simpel, personlig planlægning og konkrete værktøjer kan du fremover blive endnu mere uundværlig og effektiv i de projekter, du deltager i. For du kan planlægge din tilgængelighed, så du ikke bliver afbrudt og kan fokusere 100 % på dine opgaver.

Netop det, at indbakken i dag udgør så stor en del af dit arbejde – og dine forstyrrelser – er en stor del af løsningen. For når du tager kontrollen over indbakken, tager du også kontrollen over forstyrrelserne.

På kurset i personlig effektivitet lærer du derfor at bruge Outlook til at styre din dag og planlægge alle dine opgaver.

Udover at Outlook er et af de mest brugte mailsystemer, indeholder Outlook også en række andre funktioner, som er mindst lige så brugbare som mailprogrammet. Når du lærer at bruge dette, har du fremover alle dine opgaver samlet et sted, og derfor kan du integrere opgaver, mails og kalender. Med andre ord arbejder du mere effektivt, overskuer dine opgaver bedre og får meget mere ud af din Outlook.

Dit udbytte

Når du følger mine anvisninger og metoder vil du efter et stykke tid opleve at du får:

Det personlige effektivitetskursus suppleres med opfølgning

For at sikre en god forankring og implementering af de nye vaner, er der indbygget 2 personlige opfølgningsmøder i forløbet, hvor vi i fællesskab arbejder med dine konkrete actions fra kursusdagen, og sikre en god personlig implementering. De to opfølgningsmøder ligger henholdsvis 4 og 8 uger efter kursusdagen. Dette for at sikre at vaneændringen er helt forankret.

Der sættes fokus på det der giver dig den størst mulige værdiskabelse, og efter hver træningssession vil du modtage en personlig feedback fra mig med mine forslag til hvad du bør arbejde videre med for at få værktøjerne godt implementeret.

Det samlede træningsforløb udgør derfor ca. 3 måneder.

Kursets sammensætning

Her kan du se hvordan kurset er struktureret

Handlings-
plan

Feedback

Feedback

KURSUSDAG:

Implementering af de nye vaner på egen PC

1. INDIVIDUELLE OPFØLGNING:

1/2 times opfølgning

2. INDIVIDUELLE OPFØLGNING:

1/2 times opfølgning

TJEKLISTE

opfølgning og
selvtræning

2-3 uger

3-4 uger

1 måned

Du kommer i gang på selve kursusdagen (4 timer), og herefter bliver der fulgt op, indtil du er i mål, og de nye vaner er godt forankret hos dig. Undervisningen på kursusdagen vil være meget anvendelsesorienteret og vil bestå af praktiske øvelser og konkret implementering. Du vil på kursusdagen arbejde med dine egne mails og opgaver og kommer godt i gang med at få de nye vaner implementeret. Efter kursusdagen fremsendes en handlingsplan med forslag til hvad der skal arbejdes videre med indtil første individuelle opfølgningsmøde.

Jeg underviser både fysisk og virtuelt, og evaluerer alle mine forløb for at sikre forankring og kvalitet i mine ydelser.

Hvem underviser på kurset i personlig effektivitet?

Michael Thygesen
Michael Thygesen

Det gør jeg, Michael Thygesen, indehaver af Work Efficiently.

Med en fortid som leder og direktør i virksomheder som Lån & Spar Bank, debitel, Telenor A/S, Eniro og Hartmanns A/S har jeg arbejdet med projektplanlægning, optimering og effektivisering hele min karriere. Og jeg kender dagligdagen og arbejdsgangene i danske virksomheder, og det har jeg selvfølgelig planlagt kurset efter.

Siden 2013 har jeg primært arbejdet med effektivisering gennem Outlook. Og nu ved jeg, at jeg kunne have opnået endnu bedre resultater i mine tidligere ansættelser, hvis jeg havde kendt til alle muligheder i Outlook dengang.

På kundelisten er blandt andet Aalborg Kommune, HOFOR A/S, Beumer Group A/S, Carnegie Investment Bank, Bravida A/S, CA A-kasse, Dansk Retur System og Stryhns Gruppen.

Book et effektivitetskursus NU

Kurset i personlig effektivisering tilbydes som et lukket kursus i din virksomhed.

Deltagerantal: Op til 12 deltagere. Ved virtuel undervisning dog maksimalt 8 deltagere.

Investering i en kursusdag inkl. 2 opfølgninger: kr. 3.500,00 pr. kursusdeltager.  

Priserne er ekskl. moms.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne booke et kursus med det samme, så ring til mig på 52 50 54 90, eller send en mail på mt@workefficiently.dk.

Øvrige kurser og forløb