1-1 FORLØB Ledertræning

Mange ledere har travlt – rigtig travlt. Det har du garanteret også. Der er mange møder, mange afbrydelser, mange mails og du føler måske ikke der er timer nok i døgnet til alt det du skal. Du har sikkert også en strategiplan der skal implementeres og konkrete projekter du deltager i og som også skal håndteres.

Derudover har du også din vigtigste ressource – nemlig dine medarbejdere, som du også gerne skal være synlig og tilgængelig for.

Dette er kursus er et individuelt forløb og henvender sig til dig der er leder, og gerne vil øge din personlige effektivitet samt din mødeeffektivitet.

Træningen er opbygget med et opstartsmøde á 4 timers varighed, hvor vi sammen først får sat målsætningerne for dit forløb og får dig sat godt i gang med at arbejde på en ny og mere effektiv måde.

Jeg vil lære dig at få styr på alle dine mange opgaver og alle de mange ting du skal følge op på, således at du ikke vil glemme noget. Jeg vil ganske enkelt lære dig at samle alle dine mange opgaver et sted, der skaber overblik og god mulighed for planlægning og prioritering.

Derudover vil jeg også udfordre dig på din møde effektivitet og dine agendaer på de møder hvor du er mødeleder. Du vil få nogle helt konkrete værktøjer til dine 1-1 møder, så dine medarbejdere vil opleve at der bliver fulgt op på alle aftaler.

Jeg vil gøre dig til en endnu bedre mødeleder end du er i dag, hvor du har fuldstændig styr på hvad der skal før, under og efter mødet.

Såfremt du har en konkret strategi du skal implementere vil jeg også hjælpe dig med at få den struktureret på en måde så du sikrer dig at du holder dine deadlines og sikrer dig en god og effektiv implementering af denne.

I forbindelse med kurset, er der tilknyttet 5 individuelle personlige opfølgningsmøder. Her vil jeg følge op på de actions vi har aftalt fra gang til gang indtil vi har mødt de konkrete målsætninger som vi satte i starten af forløbet.

Efter forløbet vil du have opnået de målsætninger vi sammen har sat for dig i starten af forløbet.

Ledertræningsforløbet er for dig, der:

  • Gerne vil løfte din personlige effektivitet samt forbedre din mødeeffektivitet.
  • Få bedre 1-1 møder med dine medarbejdere.
  • Foretrækker et individuelt forløb, hvor du udelukkende fokuserer på dine egne opgaver og mål.
  • Vil skyde genvej til dine KPI´er.

Dit udbytte

Derfor er jeg den rette underviser

Michael Thygesen
Michael Thygesen

Efter at have arbejdet på ledelsesniveau hele min karriere, specialiserede jeg mig i effektivisering gennem Outlook i 2013. De muligheder, jeg så her, ville jeg gerne have kendt tidligere, for med værktøjerne i Outlook kunne jeg have skabt endnu bedre resultater, da jeg var ansat.

Siden 2013 har jeg kun arbejdet med Personlig Effektivitet gennem Outlook samt bedre mødeledelse. Så vil du skyde en genvej til bedre resultater, er effektivitetsforløbet gennem Outlook en oplagt investering for dig.

Investering kr. 15.000,00 pr. deltager ex. moms.

Vil du høre mere om forløbet eller mine resultater, så ring 52 50 54 90, eller send en mail.

Mine forløb og kurser