Kursus Bliv effektiv med Outlook

Har du tit svært ved at overskue din indbakke?
Tager dine opgaver længere tid end planlagt ?
Er dine opgaver registreret i flere forskellige systemer på din computer – eller på fysiske post-it-sedler?

Så kan et Outlook-kursus være løsningen. Særligt hvis du kan nikke genkendende til mit sidste spørgsmål, kan du hurtigt vinde meget tid. For jo flere steder, du registrerer dine opgaver i dag, jo mere ineffektivt arbejder du sikkert, og jo hurtigere kan du tjene kurset ind.

På kurset Bliv effektiv med Outlook får du kendskab til de vigtigste effektiviseringsværktøjer i Outlook herunder opgavefunktionen.

Her kan du også samle dine opgaver, så du let kan overskue dem og knytte dine mails til de rette opgaver, efter du har læst dem. Ligesom mine tidligere kursister vil du sikkert blive imponeret over, hvor meget tid du kan spare alene på det.

Derudover vil du få muligheden for at arbejde med din kalender på en helt ny måde, hvor du i et og samlet billede har et samlet overblik over dine opgaver og dine møder.

Med de nye værktøjer får du lettere ved at:

I løbet af kurset vil jeg gennemgå funktionerne, og du lærer at indstille Outlook, så programmet arbejder for dig – og ikke omvendt. Eksempelvis vinder over 90 % af mine kursister ekstra tid og koncentration hver dag, alene ved at indstille Outlook, så de ikke længere får en notifikation, hver gang de modtager en mail. Særligt, hvis du også hører en lyd, når du får en mail, vil du vinde her.

Du vil lære alle Outlook’s mange muligheder til at hjælpe dig med et bedre overblik, planlægning og prioritering. Du vil arbejde med dine egne opgaver og e-mails på en endnu mere effektiv måde.

Kurset kræver en stor grad af selvdisciplin, da der ikke er personlig træning efter kursusdagen.

Hvem underviser på Outlook-kurset?

Michael Thygesen
Michael Thygesen

Det gør jeg, Michael Thygesen, indehaver af Work Efficiently.

På CV’ et står blandt andet leder- og direktørstillinger fra Lån & Spar Bank, debitel, Telenor A/S, Eniro og Hartmanns A/S. Derfor ved jeg, hvad det vil sige at skulle overskue mange opgaver på en gang, og jeg har altid arbejdet med optimering og effektivisering

I 2013 specialiserede jeg mig i Outlook, og jeg har inddraget Outlook i alle de opgaver, jeg har løst lige siden. Og havde jeg kendt mulighederne herfra i mine tidligere jobs, kunne jeg have tjent flere penge til de virksomheder, jeg har været ansat i.

Vil du effektivisere dit arbejde gennem Outlook?

Så gør som Aalborg Universitet, Furesø Kommune, Foss A/S og Arval– BNP Paribas Group, og book et Outlook-kursus med det samme. Du kan ringe til mig på 52 50 54 90 eller sende en mail, så vender jeg tilbage.

Investering: kr. 1.750,00 pr. person ekskl. moms.

Antal: Op til 12 deltagere – ved virtuel undervisning dog maksimalt 8 deltagere.

Øvrige kurser og forløb